Hej Adam!

Inför den allsvenska premiären har vi intervjuat sju supporterprofiler om deras tankar och förväntningar. Vi kommer att publicera en intervju per dag. Näst på tur ut är Adam Taylor en ung supporter som vid sidan av fotbollen är aktiv i Örebropartiet som bland annat jobbar för att öka det ekonomiska stödet till den lokala idrotten.

Hej Adam! Hur är läget med dig och hur har du sysselsatt dig under vintern?

Tjenare! Det är bra med mig, det har varit fullt upp nu senaste tiden vilket är jättekul! Jag har både jobbat och även åkt på resor, samtidigt som partiet har fått en härlig fart framåt! Det ska bli jättespännande att se vad det här året har att ge.

För de som inte känner dig får du gärna berätta kort om din bakgrund som ÖSK-supporter.

Jag flyttade till Örebro för ett par år sedan, delvis för att kunna engagera mig i Örebropartiet. Det var också då jag började gå på matcherna och följa laget. Trots att det är mycket jobb med att bygga ett parti från grunden försöker jag aktivt stötta och följa ÖSK så gott jag kan. Det är väl där man hittar mig, utanför din dörr med ÖP-flyers i handen eller på Västra stå tillsammans med alla andra!

Den allsvenska premiären borta mot Sundsvall närmar sig med stormsteg och därefter väntar stekhet hemmapremiär mot Norrköping. Hur går dina tankar inför de inledande matcherna?

Vad gäller mina tankar så lägger jag stort fokus på hemmapremiären. Det är alltid kul att möta Peking och jag hoppas på en närkingsk seger!

Om vi betraktar den kommande säsongen ur ett större perspektiv. Vilka förväntningar har du på det sportsliga?

Jag har sedan gammalt alltid väldigt låga förväntningar för att sällan bli besviken. Jag hoppas att det går så bra som möjligt för ÖSK!

Vilken spelare i årets upplaga av ÖSK tror du får sitt ordentliga genombrott?

Man träffar ju en hel del folk som har mycket tankar kring det. Men jag tror att den sista spelaren, nämligen människorna från Örebro som stöttar ÖSK har en hel del att ge. Man ska inte underskatta stödet från tiotusentals engagerade människor. Det är tillsammans med grabbarna på planen som vi kan ta ÖSK till nya nivåer.

Om vi går över till det supportermässiga. Det såldes rekordmånga säsongskort till Västra Stå för två år sedan, i fjol inte lika många. hur känns intresset för ÖSK i år ? Vilka förväntningar har du på stämningen på Vallen?

Det är viktigt att man stöttar sitt lokala lag och försäljningen är vi alla en del av. Så jag har försökt få så många jag kan att gå på fotboll. Det är viktigt att vi som supportrar levererar god stämning på läktaren så det lockar fler att komma och stötta laget.

Till sist. Har du någon hälsning inför premiären till de ÖSK-supportrar som läser intervjun med dig?

Kom och stötta ÖSK tillsammans med mig och alla andra på vallen och läs gärna mer på Örebropartiets hemsida. Utöver att stötta ungdomars engagemang inom idrott och föreningsliv vill vi också införa fri tandvård och sänka politikerlönerna.

Vi tackar Adam för pratstunden. Under morgondagen publiceras en ny intervju på hemsidan. Håll till godo till dess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *